2014-01-20

Kung Bore är sjuk


Nej, nej... lugn och fin; jag ska inte alls klaga över vintervädret så där i största allmänhet här hos mig. Det är precis lagom med lite ljusgivande snö och några få minusgrader. Idag tittar till och med solen fram. Möjligen kan jag klaga lite på fortsatt halka på trottoarerna, men på smågatorna låtsas jag faktiskt att jag är en bil. En fin bil. Kör alltså malligt mitt på vägen...

Men det jag egentligen skulle berätta om idag är att jag är riktigt orolig för Kung Bore! Han har nämligen varit väldigt tungandad den sista tiden. Som nu idag när jag gick in på balkongen och skulle ta en liten bild. Du skulle hört det jag hörde; Boremannen ven och ylade djupt nerifrån halsen och lät verkligen mycket allvarligt sjuk. Detta har pågått så pass länge nu, att det knappast rör sig om en oskyldig förkylning. Nu är jag ingen doktor, men misstänker ändå starkt att han drabbats av mycket besvärlig vinterkunglig astma och riskerar att bli liggande här i åtskilliga tider.

Finns det någon som har lite astmamedicin över?

7 kommentarer:

 1. Lugn,lugn, Kung Bore är bara lite trött. Han tog ju i för kung och fosterland så in i Norden, när han äntligen kom. Snart får han ta igen sig igen...20 januari redan idag. Oj, så det går undan!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kung Bore borde verkligen få någon typ av medicinering så den där förfärliga hostan går över. Här har han blåst huggormar över ön idag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här flåsade han på efter bästa förmåga och hade kraft i lungorna minst sagt :-)

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 4. Idag såg till och med jag lite av Kung Bore. Fast på håll... :-)

  SvaraRadera
 5. hahaha..jag tror inte att det hjälper med astmamedicin för hans åkommor, han behöver en stadig whisky...eller två. Så jag kan prova med att ge honom det här hos mig så får vi se om det hjälper :-) Jag kan göra honom sällskap med en hutt så känner han sig inte ensam.
  Nu var det snart sängen och jag önskar en god natt!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ailas!
  Undrar om Bore har släktingar lite utspridda i vårt vackra och mycket avlånga land?
  Verkar som lätet varierar en aning men såklart vill han visa sin "starka sida"..han är ju Kung, gubevars ;-)
  Snyggt foto!
  Nattiskram, Agneta

  SvaraRadera
 7. Nja om man nu ska klaga, och det ska man ju, så blåser det rätt surt fast termomentern inte visar så lågt. Lite sol tack

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!