2013-05-22

Här går det ljudligt tillSå här ser det ut hemma hos mig just nu. Visst är bilden fin...? En stilig rörmokare som kan sitt jobb. En snickare - lika fin han - finns också här, men jag tänker minsann inte skämma bort er med båda i samma inlägg.  :)

Ibland går det riktigt ljudligt till, för det borras, knackas och spikas så att väggarna skakar. Syftet är emellertid gott. Badrummet i nedervåningen skall så småningom bli riktigt fint, är tanken.

Gissa om det var spännande att se alla lager av vägg- och golvmaterial som hade samlats under årens lopp? Huset är byggt på 30-talet, så då kan ni tänka er hur många "trender" som hunnit passera sedan dess. Färg på färg, lager på lager...

Sotis är måttligt förtjust i det pågående projektet, förresten. Han litar inte på hantverkare alls, för de släpar in onödigt många farliga och tvivelaktiga prylar, säger han. Så nu har han - Sotis alltså - gömt sig under sängen på övervåningen. Inte ens den smartaste hantverkare skulle komma på tanken att leta just där.

10 kommentarer:

 1. Oj, det är många bloggare som får sin badrum fixade nu, även vi. Men det tar tid då det är många hantverkare inblandade. Men till veckan så ska nog vårat vara så gott som klart hoppas jag. 2 månader har det tagit. Men fiiiint blir det.Be rörmokaren vända på sig nästa gång du tar kort;)Vill se om han är lika stilig framifrån. Ha en fin dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina hantverkare är inte bara snygga, de är effektiva också. På två veckor skulle allt vara klart, hoppas nu att planen håller. :)

   Hehe, han är lika fin framifrån.

   Önskar dig en fortsatt fin dag och välkommen åter till bloggen.

   Radera
 2. :D, nästan som en bloggepidemi det där. Jag känner också många andra som renoverar sina badrum och känner också en som borde göra det (jag)...kanske att epidemin smittar över havet? Ge extrakram åt Sotis...inte kul att ligga under sängen hela dagarna.

  kram
  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skickar lite renoveringsvirus över havet, så har ni tur, blir ni också drabbade. :)

   Sotis tackar för omtanken!Just nu är det lite lugnare, så han har faktiskt kommit fram till sin skål. Mat är faktiskt alltid mat.

   Kram

   Radera
 3. Haha....där ser man :) hoppas mina hantverkare också blir något att vila ögonen på. Gozzi kommer inte att gömma sig. Han kommer att ligga i sin korg och kika så det går fort nog. Spännande! Ska bli kul att se det färdiga resultatet :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sotis har blivit lite modigare nu, katter är ju nyfikna. Nu när gubbarna har gått har han minsann inspekterat allt riktigt ordentligt. :)

   Du ska se att hantverkarna kommer att vara riktigt stiliga även hos dig.

   Kram

   Radera
 4. Spännande med renovering! Du får visa bilder när et är klart. Våra hundar var inte heller speciellt roade...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka komma ihåg att ta någon bild sedan när allt är klart.

   Radera
 5. Jag förstår Sotis mer än väl, att han tycker att det är otäckt med hantverkarna.
  Så härligt det måste vara att få göra en ordentlig renovering, det blir säkert fint när det blir färdigt.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. De jobbar på effektivt, så jag tror att det hela inte tar så lång tid. Det känns bra att få det fräscht och fint nu, synd bara att jag ska flytta snart. :)

   Sotis tackar för förståelsen.

   Kram

   Radera

Tack för din kommentar!