2013-09-09

En förvirrad temafotograf

Vilken fantastiskt fin helg det har varit, både aktivitets- och vädermässigt!

Lugn, lugn... jag ska inte tråka ut dig med en massa privata angelägenheter utan nöjer mig med att konstatera, att trots att mörkret fallit allt tidigare, har flera av de senaste nätterna behållit sin sommarkänsla. Så gör även denna måndag! Dock börjar SMHI höta med sina prognoser och radarbilder, med budskapet att redan i natt kommer regnet smattrande...

Ok, jag är inte stendum, utan insåg att det enda vettiga var att ge mig ut på en promenad idag, medan tid var. Bestämde mig för att jaga hösttecken, så kameran fick följa med. Den brukar i och för sig få följa med ändå, men nu hade jag ju ändå ett tema för promenaden.

Trodde jag. Ända tills jag kom ut. För sedan började jag knäppa lite hur som helst. Det där med hösttema blev snabbt underordnat. Men trevligt hade jag och det måste väl ändå vara huvudsaken?

När jag väl lagt in bilderna i datorn, så såg jag en villervalla utan dess like. Det var bara att ge upp. Här har jag samlat ihop några av bilderna.
11 kommentarer:

 1. Att ha trevligt var självklart det viktigaste :-) Hösten lyste dessutom med sin frånvaro i går. Tyvärr regnar det här nu så en förändring i vädret har det blivit...

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regnet kommer visst "snett nerifrån" och då drabbas du före mig. Men ingen av oss kommer undan.

   Radera
 2. Intressant villervalla!:) Den ena bilden vackrare än den andra;)
  Skönt att göra precis som det blir av sig självt eller hur?

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, tack... Men visst, bilder kan bli intressanta, även om de saknar tema.

   Kram

   Radera
 3. Haha! Så blir det ibland (oftast, faktiskt). Man kommer hem med en massa bilder som det är svårt att hitta en röd tråd i :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vare sig röd tråd eller ens tanke är med! Men många bilder blir det. :)

   Radera
 4. Du lyckades få fina bilder och visst finns hösten där.

  I morgon ska det visst bli ganska bra väder här. Jag kanske skulle ta och ge mig ut och se om jag kan hitta några höstbilder.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till med bilderna! Det finns mycket att fotografera, bara man går omkring med öppna ögon... och vad jag sett tidigare, så gör du just det.

   Kram

   Radera
 5. Det är jätteroligt att ha kameran med överallt, säger en som upptäckt det själv :-)
  Det blir mycket knäpp-knäpp-knäpp, men det beror väl på att man är knäpp :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis så är det. Alltid lika spännande att lägga in bilderna och se, om det blev någon bra... Knäppt ja, helt klart.

   Radera
 6. Hej igen! Jag är mer förvirrad än vanligt..kom just från våren och så bara på mera än ett dygn hamnade jag mitt i pågående höst, alltså borde det vara lika nära våren vid närmare eftertanke. Får nog ta mig en funderare på detta. Jag som alltid gillat hösten. Krypa upp i soffan, tända ljus, njuta av sprakande färger och att sparka löv i bokskogen, måste erkänna att jag vill inte ha höst nuuuuuu. Är inte redo liksom!
  Men...jag njuter av dina härliga bilder, dina bokstäver som bildar ord och som alltid så välskrivet.

  Ha en fortsatt underbar fredag :-)

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!